O nama

Norwegian flag

Posao koji pokreće vaš život

Privlačni poslovi za stručnjake iz automobilske industrije
Društvo Work Supply nudi zanimljive poslovne prilike talentiranim stručnjacima iz automobilske industrije. Želimo privući motivirane, radišne i obrazovane ljude iz cijelog svijeta i predstaviti im prednosti života i rada u Norveškoj.

Work Supply poslovi u Norveškoj

Dobro došli u Norvešku

Život u Norveškoj omogućuje nam da iskusimo sva njezina čuda prirode i pogodnosti. To želimo podijeliti s drugim talentiranim i radišnim stručnjacima iz automobilske industrije. Pomažemo vam ostvariti dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života tako što vam nudimo brz, učinkovit i siguran način da poboljšate svoj život i karijeru te tako osigurate bolju budućnost za cijelu obitelj. Norveška, u kojoj vlada velika potražnja za stručnjacima za popravak automobila, jedna je od gospodarski i politički najstabilnijih zemalja u Europi i svijetu. Ako imate potrebno formalno obrazovanje i radno iskustvo, čeka vas svijetla budućnost nakon što se odlučite za život i rad u Norveškoj.

Povijest tvrtke Work Supply

Motivira nas iskrena želja da ljudima poboljšamo život i karijeru. Društvo Work Supply osnovano je 2008. i prva je i jedina tvrtka za zapošljavanje specijalizirana za automobilsko tržište u Norveškoj. Ne samo da poboljšavamo živote i budućnost svojih kandidata nego i njihovih obitelji. Vjerujemo da svi zaslužuju jednake šanse za uspjeh.
 • 2008

  Društvo Work Supply osnovao je Håkon Bergsland u Bergenu i prva je i jedina tvrtka za zapošljavanje specijalizirana za automobilsko tržište u Norveškoj.

 • 2012

  Uz glavni ured u Bergenu (Norveška) društvo Work Supply također je otvorilo posebne urede u Londonu (UK), Szczecinu (Poljska) i Budimpešti (Mađarska).

 • 2014

  Tvrtka Bertel O. Steen, jedini ovlašteni uvoznik u Norveškoj za marke Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, Smart i Opel, odabralo je društvo Work Supply kao službenog partnera za zapošljavanje.

 • 2016

  U New Yorku smo otvorili podružnicu Work Supply U.S. kao peti međunarodni ured za zapošljavanje uz postojeće urede u Poljskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Mađarskoj, Španjolskoj i Balkanu.

 • 2017

  Annette Bergsland Rognstad postala je glavna direktorica tvrtke Work Supply i tako se pridružila ocu Håkonu i bratu Eriku u nastojanju da očuvaju Work Supply kao moderno društvo u obiteljskom vlasništvu i pod obiteljskom upravom.

 • 2018

  Do desete godišnjice osnutka društvo Work Supply već je stvorilo prilike koje su promijenile živote više od 700 ljudi iz više od 40 različitih zemalja.

 • 2019

  Tvrtka Work Supply postalo je prva tvrtka za zapošljavanje u Norveškoj u kojoj je praksa da se svim zaposlenicima nude ugovori na neodređeno.

 • 2021

  Pokrenuli novi portal za zapošljavanje.

 • 2022

  Održali prve razgovore za posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Mi smo obiteljska tvrtka čija je misija stvoriti prilike za stručnjake iz automobilske industrije koje će im promijeniti živote. Znamo da preseljenje u inozemstvo nije lako. Međutim, nama je stalo do naših zaposlenika i njihove dobrobiti, stoga vam nudimo neviđene usluge i pogodnosti kako bismo vam preseljenje u Norvešku učinili iskustvom koje će vam promijeniti život nabolje.
Hakon

Håkon Bergsland
Predsjednik

annette

Annette Rognstad
Glavna direktorica

Team worksupply

Erik Bergsland
Direktor prodaje i marketinga

Team worksupply

Marianne Solberg
Financijska nadzornica

Team worksupply

Kasia Kilikowska
Voditeljica ljudskih potencijala i zapošljavanja

Team worksupply

Anto Andrijanić
Područni voditelj za zapošljavanje

Team worksupply

Dawid Ratajczyk
Područni voditelj za zapošljavanje

Željko Dragutin Kojadinović

Topla preporuka za saradnju sa agencijom Work Supply

Kemal Dekic

Došao sam u Norvešku raditi uz pomoć kompanije Work Supply, sve preporuke, odradili su extra posao!

Ispunite obrazac za prijavu