Kako radimo

Norwegian flag
 1. PRIJAVITE SE

  Prijavite se za posao i pošaljite svoj životopis
  Ispunite obrazac za prijavu i pritisnite tipku „Prijavi se” kako biste izradili korisnički račun za Work Supply. Prijavite se na svoj profil i pošaljite postojeći životopis ili izradite novi kako biste započeli postupak.

 2. RAZGOVOR ZA POSAO

  Razgovor sa savjetnikom za zapošljavanje
  Nakon što predate životopis, javit ćemo vam se i zakazati razgovor s jednim od naših savjetnika za zapošljavanje.

 3. PROVJERA

  Odobravanje dokumenata
  U ovom ćemo koraku provjeriti vaš životopis, kao i sve druge dokumente za zapošljavanje i ostale informacije koje smo tražili da nam pošaljete. Ako vaši dokumenti ispunjavaju potrebne kriterije, moći ćete početi primati ponude za posao i prijeći na sljedeći korak.

 4. PONUDA ZA POSAO

  Ponuda za posao i let u Norvešku
  Nakon što vam ponudimo posao u skladu s vašim vještinama, spremni ste za zapošljavanje. Dobro došli u Norvešku i tim društva Work Supply!


Ispunite obrazac za prijavu

Željko Dragutin Kojadinović

Topla preporuka za saradnju sa agencijom Work Supply

Kemal Dekic

Došao sam u Norvešku raditi uz pomoć kompanije Work Supply, sve preporuke, odradili su extra posao!

Česta pitanja

Postupak zapošljavanja može trajati od jednog tjedna do jedne godine. Trajanje postupka ovisi o vašoj dokumentaciji i trenutačno slobodnim radnim mjestima. Doduše, nemojte se brinuti jer ćemo vam pomagati tijekom čitavog postupka i dat ćemo sve od sebe da ga što više ubrzamo.

Besplatni zdravstveni i obrazovni sustavi za vas i vašu obitelj, odlična ravnoteža između poslovnog i privatnog života, dobra plaća i sigurna budućnost.

Da biste započeli postupak, možete se prijaviti popunjavanjem našeg mrežnog obrasca svojim osnovnim podacima. Nakon što ispunite obrazac, javit će vam se jedan od naših stručnjaka za zapošljavanje i objasniti vam sljedeće korake.

Naravno, možete povesti obitelj, ali prije nego što se odlučite na taj korak savjetujemo vam da se prvo vi preselite u Norvešku kako biste iskusili radne i životne uvjete tijekom šestomjesečnog probnog razdoblja.

Vaša točna plaća ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su vaša razina obrazovanja, godine iskustva i lokalna visina plaće u različitim dijelovima zemlje. Međutim, svim zaposlenicima jamčimo minimalnu plaću od 220 NOK po satu.

Da biste se prijavili na posao, trebate životopis, koji možete izraditi na našoj stranici, diplomu kojom dokazujete svoje kvalifikacije, vozačku dozvolu i još neke dokumente s kojima ćemo vam mi pomoći.

Ako ste radnik s iskustvom u automobilskoj industriji koji želi poboljšati svoj život i pronaći idealan posao koji nudi odličnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pravi smo odabir za vas.